hits

UTRO MENNESKER!!! DET FINNES IKKE RESPEKT FOR PARTNER, VÅKN OPP!!!

Nå får jeg vel en del bråk p.g.a det innlegget her, men jeg bare må få det ut!!

Hva er det som gjør at mennesker tror de kan kontakte andre de så å si ikke kjenner å spørre om de vil møtes for kos??? å enda verre er det når man kjenner den personen veldig godt , å kjenner kona, samboeren, kjæresten veldig godt???

Det her gjelder sikkert begge kjønn, men i min verden så er det her uakseptabelt, ja, internett har gjort ting så mye enklere, men det unnskylder ingenting, er man sammen med noen, så holder man seg til den personen, alle med litt mellom øra vet at alle forhold går opp og ned, men det er ingen løsning å kontakte andre for kos.

Å hva er det som får menn til å tro at jeg har lyst til å være k... dokka dere

s for en natt, de må ha teflonhjerne, for jeg trenger ikke ta en som er i forhold, hadde jeg vært så desperat så hadde jeg bare kunne sendt en sms til en singel kompis å fått det jeg ville hatt, men det å er uinteressant, nå tror sikkert mange at jeg er utrolig prippen, ja jeg er nok det, men jeg er ikke nonne, men jeg vil være i et forhold, ikke ha en annen dames mann.

De som klarer å møte hverandre på denne måten må gjerne gjøre det, men prøv å sett dere i situasjonen til den parten som ikke vet noe, ville dere likt at deres kjære møtte andre bare for å få seg en kjapp en??? Ikke jeg!!

Jeg har alltid levd etter at jeg ikke gjør noe mot andre jeg ikke ville likt selv, å det syns jeg de fleste burde gjøre.

Å en annen ting, folk må skjønne at å skrive med andre , da tenker jeg FB, å andre sosiale medier, altså følelsesmessig utroskap er like ille , om ikke verre enn en one night. Jeg vet ikke hvor mange forklaringer jeg har fått på at menn lever i dårlige forhold, men de burde kanskje gå i seg selv, kanskje det er de selv det er noe galt med, for det hender jeg går inn å ser hvordan dama deres ser ut, å de er verdens søteste damer.

Jeg har full forståelse for at mennesker har behov for å prate med andre enn partneren sin innimellom, men prat med en av samme kjønn, hvorfor er det så veldig vanskelig??? Eller kontakt en psykolog, det er da ingen skam, jobb for forholdet, ikke tro det hjelper på å være utro.

Å det som er ekstra kvalmt oppi det her, er at man gjerne ser bilder av de personene her med partneren på f.eks FB dagen etter, hvor de skryter dama opp i skyene, å de er så lykkelige, å elsker hverandre mer enn noe annet, hallo...ta vare på det dere har.

Jeg har vært singel en stund, å får stadig spm om hvorfor jeg er singel, å jeg kan love dere at det ikke er noe å hige etter, men etter de opplevelsene jeg har hatt med sånne menn, så blir man skremt, da er det bedre å være alene...så jeg håper noen av dere kan ta til dere det her, ta godt vare på den dere har hjemme, alle har kriser i forholdet, men er man glad i personen så kommer man seg gjennom alt, men ikke rot andre mennesker bort i det, ta vare på partneren, barna, ta godt vare på familien, det er ikke verdt å miste det for et nr!!!!!

De her er egentlig et innleggjeg har hatt før, men jeg legger det ut igjen, å skulle gjerne lagt ut bilder jeg har fått, men det er å gå for langt, men i helgen så lot jeg min ex få se hva jeg får på innboks, å hadde jeg vært slem så kunne jeg bare sendt bilde til kona deres.. for jeg regner med at de kjenner igjen utstyret til mannen sin!

Men exen min får å veldig mye av damer, så de er ikke noe bedre i det hele tatt...men jeg forstår ikke hvordan de tør å ha bilder med ansiktet sitt....ja ja, det er ikke min verden, men det burde skje noe snart!!!

Ha en fortsatt fin dag :)

#utroskap #fb #kjæreste #samboer #bilder #respekt #opplevelser #singel #kriser #psykolog #blogg # blogging #side2 #side3

16 kommentarer

26.12.2015 kl.19:32

Ingenting som sjokkerer meg lenger, har masse av det på innboksen min jeg også 😂😂😂. Det er sånne menn vi ikke vil ha 😵😜😵😜😵🙈. Hjelpes meg, hvor dumme er de 😂👍🏻😎🙈

Thomas

26.12.2015 kl.19:36

Her må jeg få arrestere deg litt. Nå må du ikke tro at alle som snakker med folk av motsatt kjønn nødvendigvis er utro og snakker om sex. Jeg er selv en mann som kun har damevenner og jeg har verdens beste samvittighet for å snakke med andre damer selv om jeg er i forhold. Man skal vel ikke forby hverandre å skrive med folk av motsatt kjønn bare fordi man er i et forhold. Det syns jeg blir fullstendig feil. Måtte bare nevne dette, da jeg syns du tok litt hardt i her for hva man har "lov" til og ikke "lov" til når man er i et forhold. Frihet under ansvar er en god ting!

malich

26.12.2015 kl.22:53

Godt å få en utblåsing innimellom :)) :)

Mormormodell!

26.12.2015 kl.23:33

Hei Thomas: , nei jeg mener ikke at det er galt, men å kontakte mennesker for å fortelle at man har det dårlig i forholdet, å møtes for å kose, det er det jeg mener er feil :-)

radioten

27.12.2015 kl.00:56

Ja, den ser jeg jo jeg også. Jeg trodde du mente å snakke/skrive med motsatt kjønn generelt, for skal det være så "strengt" i et forhold så tror jeg det kveler forholdet mer enn noe annet. Men jeg skjønner hva du vil fram til nå.

Mormormodell!

27.12.2015 kl.01:08

radioten: Neida, å prate med andre skulle jo bare mangle, jeg har utrolig mange guttevenner, som jeg aldri ofrer om jeg er sammen med noen, men jeg vet hvor grensa går å hva man kan prate om :-)

radioten

27.12.2015 kl.01:10

Det høres bra ut. En god samtale er det ingen som har vondt av.

Hadelandsjenta

27.12.2015 kl.01:16

Jeg er så enig... hater utroskap!!

Wigdis Edvardsen

27.12.2015 kl.06:03

Selvrespekt!

Villjenta

27.12.2015 kl.11:40

2 ord......SÅ ENIG!

27.12.2015 kl.18:20

Så dustete å skylde på mannen, mange damer er utro så det holder og mere til

mammablogg43

27.12.2015 kl.18:58

Hei til deg over her, jeg sier ikke at det her bare gjelder menn, jeg vet om veldig mange damer som er utro, å jeg syns det er ufint, så beklager hvis du følte jeg bare la det her på menn, men jeg skrev jo kun min erfaring -)

Ha en fortsatt fin romjul :-)

tutta møster

28.12.2015 kl.07:34

du jeg kan ikke si annet en jeg er så enig.. men dette gjelder både kvinner å menn... jeg ble engang sammen med en person jeg fikk vite først etter vi flyttet sammen at likte cockolding... dette er sånn at du liker å undertrykke partneren din ved å ha sex med en annen person foran de! hvor tett går det an å bli liksom.... så ja jeg hører hva du sier men jeg er også redd du bare sneiet tuppen av isfjellet. for denne personen jeg da prøvde å få til å forstå at hun var grunnen til utroskap nektet jo seg selv blå på det... så ja det går ann å bli tettere... å jeg har etter å ha levd i 40 år at det finnes så mange graderinger i denne tettheten at du aner ikke. så skal du ha deg med noe annet en den du har valgt å leve med vær vennlig å gjør den personen kjent med hva du skal gjøre så vedkommende slipper å bli smitta på noen måte å kan gjøre det slutt med deg så verdiløs som du er før vedkommende lar deg gå å kjenner på sorgen over din stupiditet!

mammablogg43

28.12.2015 kl.07:58

Hei tutta møster, ja det du har opplevd er ganske så ekstremt, klarte han å undertrykke deg så han fikk deg til å bli med på det??

Jeg er jo å singel, å det er ganske utrolig hva både menn og kvinner kan si at de liker, men jeg har gudskjelov vært heldig, å de mennene har vært ærlige om hva de ville, så jeg hadde et valg, å det var nei!!!

Nemi

01.01.2016 kl.17:58

Jeg har hatt et forhold til en mann som har en samboer og to barn. Jeg er singel. 'Forholdet' har vært på og av i 8 år. Nå er det helt over.... Om enn så lenge!

Mormormodell!

01.01.2016 kl.19:58

Nemi: Hva tenker du om det?? Jeg vet jo ikke hvor gammel du er?? Men hvis du er ung så vil du vel kanskje ha barn selv engang, å har han lovt deg noe ??

Skriv en ny kommentar

Mormormodell!

Mormormodell!

46, Oslo

Jeg er en mamma/mormor som vil skrive om moter, skjønnhet, det å være modell, barn og barnebarn, å selvfølgelig om alt som måtte dukke opp !!! Følg med for det vil være en del konkurranser og kampanjer, for et hudpleieprodukt som jeg virkelig elsker. Fillerina!!!

Kategorier

Arkiv