hits

JA JEG FIKK VIRKELIG SAGT HVA JEG MENER OM UTROSKAP!!!

Det ble den oppmerksomheten jeg håpet på da jeg skrev innlegget om #utroskap på nett, noen misforstod å trodde det ikke var lov til å prate med det annet kjønn, men det er ikke feil!

Feilen er når det ikke er prat om normale ting, å alt dreier seg om #sex.

Jeg selv har utrolig mange guttevenner, å jeg kutter ikke ut de om jeg er i et forhold, for det er viktig å huske, #kjærester kommer å går , men #vennene er der for deg. og jeg som har blitt godt over 40 år vet alt om det.

Så ta vare på ALLE vennene deres.

Men det var nok en del som følte seg truffet, for mange reagerte, å jeg er absolutt ikke et enkelt tilfelle, mange som tok kontakt å sa de hadde opplevd det det samme som meg.

Ha en fortsatt fin dag.

Endelig kom #snøen, plutselig ble det litt #julestemning, koselig for både barn og voksne.

Go klem fra meg.

Én kommentar

radioten

28.12.2015 kl.05:17

Flott at du utdypet dette litt bedre her. Det du skrev i det forrige innlegget ditt var nemlig veldig lett å kunne misforstå. Jeg var en av dem som tolket det feil.

Skriv en ny kommentar

Mormormodell!

Mormormodell!

46, Oslo

Jeg er en mamma/mormor som vil skrive om moter, skjønnhet, det å være modell, barn og barnebarn, å selvfølgelig om alt som måtte dukke opp !!! Følg med for det vil være en del konkurranser og kampanjer, for et hudpleieprodukt som jeg virkelig elsker. Fillerina!!!

Kategorier

Arkiv