hits

Ungdommen nå til dags!!!

De orda her irriterer sikkert ikke de unge noe særlig , haha. Men det er litt alvor i det. For når jeg ser datteren min og hennes venninner så blir jeg drit stressa, greit de har på tykke svea dunjakker, men når de kom inn døra her i går, å Pernille hadde på seg en kortermet topp under jakka og vått hår, da er jeg feil mamma å komme inn til, for det første så hjelper det ikke hvor tykk den jakka er, men jeg får grøssninger når jeg kjenner iskaldt vått hår, jeg er sikker på at man kunne knekt det av. Å når min lille frøken kom inn her om dagen med joggesko å halvstrømper, å hun innrømmer det er kaldt, det er da jeg løper å tvinger ungen til å ta på seg Trysil sokker i ull, så det hadde hun skjønt da hun kom inn døra i går, da hadde hun tatt på 2 par sokker, jeg skjønner ikke greia med at de plutselig har slutta å bruke skjerf, Julia måtte ta på seg det i dag, å når de venter på skolebussen ( som ikke kommer ) så tror jeg hun var glad for at mamman maser litt , for her vi bor så har den skolebussen en tendens til ikke å komme hvis det er kaldt, eller is. Så da går jo barna hjem, men jeg ble ringt etter så jeg kjørte henne på skolen, for hun blir lei seg om hun ikke rekker skolen tidsnok, på barneskolen var hun så nøye, at var hun syk å jeg sa hun måtte være hjemme, så hjalp ikke det, for hun skulle på skolen, så kunne hun heller ringe hvis hun følte seg dårligere , det skjedde aldri, for hun er så pliktoppfyllende , men da jeg møtte henne nede i gata da brukte hun skjerfet som skjerf og lue :). For ja jeg sier ifra, men jeg forklarer de å hvorfor jeg gnåler, det er fordi man leser hvor mye skade det kan gjøre med bena om man ikke bruker skikkelige sokker , å det er ikke nå i ungdommen de vil merke det, men om kanskje 20 år , men da er det så greit for jeg kan bruke meg selv som et eksempel. Hallo jeg begynner å bli eldre, men er ikke dement enda :) jeg husker hvordan vi gikk kledd, de i 40 åra vil kjenne igjen stilen, men det var Lewis 501, helst bleka å med innsydde blonder i siden, millet jakke, isba, da var man drit kul. Hva var lue, votter og strømpebukse??? Så ja jeg kjenner meg igjen, men så har jeg hatt utrolig mye urinveisinfeksjon gjennom tidene, dårlig i rygg og ben, egentlig ødelagt overalt, jeg hadde ikke blitt hestepølse om jeg var hest å hadde blitt slaktet, så mye feil er det på meg. Om det kommer av for lite klær er vanskelig å si, men jeg er sikker på at det har litt innvirkning.. Jeg kan ikke bestemme over andres barn, men jeg tør å si hva jeg mener , men jeg bestemmer helt klart over mine egne, å jeg vil at de skal slippe å ha mine plager når de blir voksne !!!! Så til alle dere ungdommer, lag en ny trend hvor det er kult å ha på seg lue, skjerf og varme klær!!!!

4 kommentarer

Bella(Bitte)-Louise

14.01.2016 kl.16:42

Kjempe fin blogg du har :D

Grete

14.01.2016 kl.19:28

Hei, tusen takk, det var koselig å høre 😀 håper du fortsetter å lese hva jeg skriver 😀 ha en fin kveld 😀

Gry Hege Johansen

14.01.2016 kl.19:52

Heldigvis er gutter lettere der tror jeg.....min sønn på 14 går alltid godt kledd, er ikke noe problemer med han ;)

Grete

14.01.2016 kl.20:11

Ja de er nok lettere å ha med å gjøre sånn, men jeg har sett noen av guttene går med opprettede bukser og converse, uten sokker, så det er nok litt opp og ned, men de er smartest de som er fornuftige 😀

Skriv en ny kommentar

Mormormodell!

Mormormodell!

46, Oslo

Jeg er en mamma/mormor som vil skrive om moter, skjønnhet, det å være modell, barn og barnebarn, å selvfølgelig om alt som måtte dukke opp !!! Følg med for det vil være en del konkurranser og kampanjer, for et hudpleieprodukt som jeg virkelig elsker. Fillerina!!!

Kategorier

Arkiv