ER DET NOE SPESIELT DERE VIL JEG SKAL SKRIVE OM?

Ja som dere ser over , hva interesserer dere?? Det kan være om alt mellom himmel og jord, jeg skriver om det :) å samtidig tar jeg en spm runde , jeg skal svare på alt dere spør om, å jeg er ganske gammel så jeg har opplevd litt :) ha en fin kveld :) å forresten til mine lesere som ikke blogger selv, dere kan skrive nederst under innlegget, om dere vil legge igjen navn så bestemmer dere det selv. Men dere kan også påvirke hva jeg skal skrive om, å selvfølgelig stille meg spm ang hva som helst :)

3 kommentarer

24.01.2016 kl.18:38

Ukens spørsmål

Fødsel historien din

Bilder av hjemmet

mammablogg43

24.01.2016 kl.19:04

Hei tenker du mine fødsler?? Jeg regner med det, for jeg husker ikke noe fra da jeg ble født, haha ?? jeg svarer på alt på torsdag. Så bare kjør på med spm ??Anonym:

25.01.2016 kl.12:23

Hvor gammel var du når du fikk ditt første barn?

Hvorfor begynte du og blogge?

Har du kjæreste?

Kan du lage leilighets video?

Skriv en ny kommentar

mammablogg43

mammablogg43

44, Oslo

Hei, jeg er en ung dame på "bare" 44 år, med 2 vakre døtre på 13 og 23, jeg er en blid, positiv jente, jeg er en jente som sjelden blir sur og grinete. Her vil jeg skrive om alt som plutselig opptar meg, jeg kan nok være veldig direkte, men jeg tåler kritikk- Å jeg er ei jente som rett og slett d... i Janteloven, for skal man kunne blogge å stå for det, så kan man ikke følge den. Men jeg er veldig ærlig, å står for det jeg sier....kom gjerne med innspill om det er ting dere vil ta opp :-) så håper dere følger med, og deler med vennene deres, så flere kan få med seg det som opptar meg, alt fra familie, mote, politikk, NAV,sykdom, exer o.s.v. Ved spm om reklame/sponsorinnlegg kontakt meg på grete.789@hotmail.com Send meg gjerne vare prøver, så skal jeg teste, å legge ut ærlig hva jeg syns om produktet :-)

Kategorier

Arkiv

hits