hits

GIVEAWAY/KONKURRANSE!

Jeg har jo fått forskjellige produkter å teste ut, jeg skal lage et bedre innlegg så fort nettet er oppe å går i leiligheten min. Men her har jeg testet på Julia, Pernille og Elisabeth, bildene øverst er tatt etter bruk av INDOLA , de under etter bruk av de produktene de bruker til vanlig, å man kan se stor forskjell, jeg må rette på det jeg har skrevet tidligere, de produktene her er kun i salonger. Alle jentene ble veldig fornøyd, å både de og jeg elsker produktet INNOVA REPAIR INSTANT KERATIN FILLER, håret ble veldig glatt og lett å gre :) det blir en giveaway/konkurranse, men det er ikke jeg som trekker vinneren/vinnerne, det er det han som selger det merket, så jeg kan egentlig starte en allerede nå :) å jeg satser på at vi kan ha en til når nettet mitt er oppe å går. Men det dere må skrive i kommentar feltet, er navn, hvor dere er fra, å forklar hvordan hår dere har. Om det er krøllete, stritt, slitt, farget, ja alt dere kan komme på, så han vet hvordan produkt dere trenger. Jeg lar denne gå frem til fredag, så får han som trekker ut vinnerne helgen på seg. Å følg med neste tirsdag, for da skriver jeg det/de navnene som er trukket. For jeg må jo få adr og tlf nr, men det ordner vi etter det er ferdig trukket.de som ikke blogger kan også være med, bare husk å skriv det jeg skrev over. Hårtype, fornavn og sted. LYKKE TIL ALLE SAMMEN. del gjerne med venner, så kan de og være med :) å til dere menn uten hår som blir med, jeg vet ikke hva de kan gi dere ;) men det er bare å melde seg på :). #giveaway #konkurranse #hår #hårprodukter #frisør #hårtype #test #INDOLA #vinner #vinnere #blogg # bloggmag #bloggtoppen

10 kommentarer

charlotte79

25.01.2016 kl.23:48

Wooow... så spennende;) Eg må jo bare delta... Charlotte og bor rett utenfor Bergen; ) Hårtype ja.. hva tenker du? Vist du har sett bildene mine... lyse striper i mørke blondt hår. Litt bølger i... slit i tuppene kanskje? Og veldig vanskelig å børste etter hvert hårvask :p

Mormormodell!

26.01.2016 kl.00:00

Det er gudskjelov ikke jeg som trekker ut, men de skal de har peiling :) LYKKE TIL charlotte79:

Kacharin

26.01.2016 kl.04:04

Så spennede! Resultatet ser jo så bra ut. Så jeg må nok prøve meg på det her.

Jeg heter altså Kacharin, fra Molde :)

Håret mitt er vel sånn sett ikke så veldig slitt, men jeg prøve å spare håret mitt langt, så det går leeenge før jeg klippe dem, og når jeg gjør det så er det som regel 1-2 cm som må av. Jeg bruker ikke varme på håret mitt, har ikke håret i stramme frisyret, bruke bambus børste og dusje håret hver 3.dag.

Det jeg merker er at håret mitt mangle volum, og siden jeg tupperer ikke håret mitt er de helt flatt! Uansett produkt jeg prøvde, har det ikke virket på meg. å kanskje han har noe som kunne hjelpe?

Mormormodell!

26.01.2016 kl.07:07

Spennende:) ønsker deg masse lykke til :) å en fin dag :)Kacharin:

Alexandra Flaa

26.01.2016 kl.17:44

Så utrolig kult!

Jeg har slitt og farget hår som trenger masse proteiner. Jeg kan ikke legge meg for kvelden med vått hår- da blir det utrolig frisete(?) og kjennes ut som gummi å gre... Jeg bor i vakre Hemsedal og har lagt igjen e-post i kommentaren :)

Mormormodell!

26.01.2016 kl.17:53

Tusen takk Alexandra Flaa: ja det hørtes ikke bra ut hvis håret ditt strekker seg :( vi krysser fingrene , ha en fin kveld :)

Alexandra Flaa

26.01.2016 kl.19:18

Takk det samme! :)

Julie

29.01.2016 kl.21:49

Resultatene så superbra ut! Jeg har skulderlangt hår med blond ombre i tuppene,de er dermed slitte... Har tykt og litt brusete hår,så får lett floker! Håper på vinnerlykke :) Er fra Oslo :)

Mormormodell!

30.01.2016 kl.00:05

Julie: hei :) jeg krysser fingrene for deg :) Lykke til :)

Lise

06.02.2016 kl.10:35

Å det hadde vært noe

Skriv en ny kommentar

Mormormodell!

Mormormodell!

46, Oslo

Jeg er en mamma/mormor som vil skrive om moter, skjønnhet, det å være modell, barn og barnebarn, å selvfølgelig om alt som måtte dukke opp !!! Følg med for det vil være en del konkurranser og kampanjer, for et hudpleieprodukt som jeg virkelig elsker. Fillerina!!!

Kategorier

Arkiv