hits

PEDOFILE...HVA ER GALT I HODET DERES???

Hei igjen alle mine trofaste lesere, jeg hadde jo ikke planer om å være så aktiv her inne før jeg fikk nett hjemme, men jeg klarer ikke å la være når jeg hører om hvor gale mennesker kan være!

Jeg var ute å kjørte bil i stad å hører på nyhetene på radioen, å der kommer det frem at en mann fra Jæren som jobber med barn og unge, er blitt tatt å de leter nå etter barneporno. Jeg blir så utrolig forbanna, for når man leverer ungen sin i barnehagen på morgenen så tenker man jo at barna er trygge, men desverre sånn er det ikke. Tenk på de stakkars foreldrene som har hatt barn der hvor denne mannen jobbet, kanskje barna ikke har turt å si noe, men heller prøvd å si at man ikke har lyst til å dra dit, å foreldre da har sagt " at jo dit skal du, for vi skal på jobben" å der har barna gått å vært nervøse hele dagen. Tenk hva som foregår oppe i hodet til de uskyldige små barna, jeg blir så utrolig lei meg på barna og foreldrenes vegne:(. Men han pedo fyren blir jeg ikke lei meg for, jeg blir drit forbanna på han, jeg lurer på hvordan sånne mennesker er skrudd sammen , å det gjelder begge kjønn, for det er nok en del mørketall når det gjelder de kvinnelige. Men hvordan skal man klare å sile ut de som er pedofile? Løgndetektor ?? Noe burde gjøres, for å la de jobbe med barn og unge, er som å gi de en godteriskål! Å tenk hvor skadet barna blir, tenk hvordan de gruer seg hver kveld når de legger seg, å hele tiden gå å være redd for å si noe! Nei de menneskene her burde vært kastrert, vi har altfor milde straffer i det landet her, skulle vært som i USA der får de stempelet så å si i panna, de får ikke lov til å være i nærheten av barn. Mens her i landet, får man kanskje opptil 1 år i fengsel, å det er helt sikkert ikke noe problem å få jobbe med barn og unge etter man har tatt straffa si! Jeg har jo voksne barn nå, men til alle dere småbarnsforeldre, hvis barna i forbifarten plutselig nevner noe dere syns er litt merkelig, så sett dere ned med barna å spør om det er noe galt, finn en fornuftig men direkte måte å prate om det på, for vi voksne har veldig lett for å forklare ting ihjel. Jeg håper uansett at denne mannen jeg hørte om før i dag, ikke har fått muligheten til å skade noen. Jeg vil anbefale dere å kjøpe en bok som er skrevet av en dame som i dag er like gamel som meg, men som ble voldtatt som 6-åring, man kan lære mye av den.

Her er boken å som dere ser så heter den jakten på en overgriper, det andre bildet er av Anett Berntsberg Eck i dag. Bildene her har jeg tatt fra nettet! Om det jeg har skrevet her ihvertfall kan hjelpe et barn, så blir jeg utrolig glad, for jeg mener at alle burde få ha en harmonisk og lykkelig barndom, jeg hadde det, å jeg har gjort alt i min makt for å beskytte mine i dag voksne barn :). Ha en fin dag alle sammen ! #pedofile #foreldre #barn #syke #straff #radio #unge #harmoniske # bok #anettberntsbergeck #blogg #blogglisten #bloggmag

10 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

26.01.2016 kl.15:47

Uff ja.. Man kan mange ganger lurer på hva går oppi hodene deres! Det er jo sinnsykt. Det er jo det. Ønsker deg en kjempe fin tirsdag kveld videre ❤

Mormormodell!

26.01.2016 kl.17:10

Ja det er rimelig tomt i toppetasjen , jeg blir så sint !!!http://hevhodet.blogg.no/:

maikenmadelen

26.01.2016 kl.19:39

Lurer virkelig på hvor det klikker hos enkelte....

Emelie Karlsson

26.01.2016 kl.19:41

Det er ikke noe i hodet deres, det er det som er problemet. Om det hadde vært det, så hadde de ikke vært så ... ja, har ikke ord!

Mormormodell!

26.01.2016 kl.21:04

maikenmadelen: Jeg tror det er en alvorlig feilkobling !

Mormormodell!

26.01.2016 kl.21:05

Emelie Karlsson: nei det er helt ufattelig , de skulle blitt kastrert og lobotomert !

charlotte79

27.01.2016 kl.22:46

Når det gjelder norge, er det rett og slett flaut hvor liten dom voldtekt, barnemishandling/misbruk og drap har...." misbrukt ungen sin i 2 år... tjaaa... er par år kanskje! !" En skam

Grete

28.01.2016 kl.21:42

Ja, i det landet her er det nesten fritt frem for alt :(

mari

23.02.2016 kl.22:49

En pedofil er en som er tiltrukket av pre-pubertale barn(uavhengig av om de har begått overgrep, eller ikke). En barneovergriper trenger ikke nødvendigvis være pedofil, og dette kan være ganske forvirrende, for det kan gjøre det enda vanskeligere å forstå hva som bidrar til det. Jeg tror enkelte overgripere rett og slett er rene psykopater, og har et behov for å dominere, eller utøve makt. Skal ikke si det sikkert, men hadde blitt overrasket. Det ser ut at til og med forskere ikke har noen generell, god forklaring på hvorfor overgrep oppstår. Egne erfaringer med seksuelle overgrep ser ut til å stemme bare I noen tilfeller. Så det finnes tydeligvis ikke mange gode svar.

På en annen side kan pedofile missoppfatte hva slags behov for kjærlighet et barn har, skal man tro nyere forskning. Det virker som pedofili kan være et resultat av en 'feil' i hjernen. I Tyskland har man allerede kommet langt med å behandle pedofile ikke-overgripere. Dette for at det skal være lettere for pedofile ikke-overgripere å søke hjelp.

mari

23.02.2016 kl.23:05

Men fremfor alt:så lenge man visste hva man gjorde i gjernings-øyeblikket, bør man straffes hardt, og det er ikke Norge noe prakt-eksempel på. Med mindre man er så psykisk nede at man ikke kan redegjøre for seg, bør man straffes. Synes overgripere helst ikke bør slippe ut igjen, nei.

Skriv en ny kommentar

Mormormodell!

Mormormodell!

46, Oslo

Jeg er en mamma/mormor som vil skrive om moter, skjønnhet, det å være modell, barn og barnebarn, å selvfølgelig om alt som måtte dukke opp !!! Følg med for det vil være en del konkurranser og kampanjer, for et hudpleieprodukt som jeg virkelig elsker. Fillerina!!!

Kategorier

Arkiv