ALLE ER VINNERE I GIVEAWAY JEG HADDE :-)

Hei alle sammen !

Jeg hadde en giveaway som skulle vært avgjort på mandag, men pga nettet mitt har vært så umulig, så valgte jeg å vente til det var oppe å gikk som normalt. Men ALLE er vinnere, så det er koselig å fortelle dere på en fredagskveld. Så håper jeg enda flere melder seg på neste gang jeg eventuelt har en giveaway :-)
Men kan alle som meldte seg på, sende meg Navn, Adr og tlf nr på Grete.789@hotmail.com.
Grunnen til tlf nr, er at dere skal kunne få beskjed når den er sendt å dere kan følge når den er på post :-)
Så håper jeg dere blir fornøyd, men jeg vet ikke hva dere får, for det bestemmer ikke jeg, men det skal passe tll deres hårtype.

Én kommentar

Filippa & Safir

05.02.2016 kl.23:20

Gratulerer til vinnerene :D Synd vi ikke fikk dette med oss, for da hadde vi deltatt... Håper på å få med oss neste gang :D

mammablogg43

05.02.2016 kl.23:23

Filippa & Safir: ja det var dumt, følg med plutselig er det ny giveaway, alltid hyggelig å få gaver :) ønsker deg en god natt :)

Skriv en ny kommentar

mammablogg43

mammablogg43

44, Oslo

Hei, jeg er en ung dame på "bare" 44 år, med 2 vakre døtre på 13 og 23, jeg er en blid, positiv jente, jeg er en jente som sjelden blir sur og grinete. Her vil jeg skrive om alt som plutselig opptar meg, jeg kan nok være veldig direkte, men jeg tåler kritikk- Å jeg er ei jente som rett og slett d... i Janteloven, for skal man kunne blogge å stå for det, så kan man ikke følge den. Men jeg er veldig ærlig, å står for det jeg sier....kom gjerne med innspill om det er ting dere vil ta opp :-) så håper dere følger med, og deler med vennene deres, så flere kan få med seg det som opptar meg, alt fra familie, mote, politikk, NAV,sykdom, exer o.s.v. Ved spm om reklame/sponsorinnlegg kontakt meg på grete.789@hotmail.com Send meg gjerne vare prøver, så skal jeg teste, å legge ut ærlig hva jeg syns om produktet :-)

Kategorier

Arkiv

hits