Håper vinnerne av giveaway melder seg :-) IKKE photoshoppa!!!

Hei, som noen av dere sikkert fikk med dere i går, så vant alle som hadde meldt seg på giveaway, så kom med navn, adr, og tlf nr, på mail adr min :-)

Men nå sitter jeg her å lurer på hva jeg skal finne på i dag/kveld, det skjer jo noe overalt, men jeg er ikke den flinkeste til å gå ut lenger, har det egentlig mer moro, uten alkohol så da blir det som regel jeg som kjører :-)

Men i dag tror jeg at jeg må ta meg sammen, drømmemannen kommer ikke å banker på døra ubedt, da må jeg ihvertfall sende han en sms først, hihi

Jeg har tatt noen bilder av meg selv, de er IKKE photoshoppa, for jeg vet ikke hvordan man gjør det, så dere kan gjerne forklare meg, men det er jo å noe med å eldes med stil, jeg liker ikke at de på 50, ser ut som 25, vi har tross alt levd ett langt liv med mye glede og bekymringer :-)
Jeg sier ikke at jeg "ikke" kommer til å ta botox noen gang, men jeg føler jeg er gammel nok til å kunne forsvare det om jeg gjør det.
Jeg får jo helt sjokk når jeg ser jenter nede i 22-23 års alderen, driver å sprøyter det i seg, å da tenker jeg, hva når de er 20 år eldre som meg, kanskje de da har ødelagt huden så mye, at de ikke får gjort noe....Nei jenter, prøv det jeg har gjort, hold dere unna solen, ja jeg vet at man føler seg mye mer sexy når man er brun, men bruk selvbruning, den til Dove 58 kr, er superbra, å den de har på apotek Cosmetica ca 100 kr, jeg bruker å Dior sin, men den er oppe i 350, så til vanlig bruker jeg de 2 første her.

Når jeg er i varmere strøk, bruker jeg solfaktor 50, å ja jeg blir brun, men ikke brent :)


Men husk å bruk serum for å få masse fukt, å en bra dagkrem/natt, å de behøver heller ikke koste 1000 kr, finn det dere syns er best, drit i merket det kan jo hende du er allergisk mot akkurat det ene dyre merket du liker.

P.S jeg har fått beskjed av Ex-Mannen min at jeg må slutte med den idiotiske blogginga, HALLO, det er 7 år siden vi gikk fra hverandre, han prøver å styre livet mitt enda, men dessverre min kjære Ex-Mann som jeg vet leser bloggen min....det skjer ikke!!!! det er bare vinn, vinn for meg at du leser, for da år jeg flere lesere :)

Men ha en fin dag alle sammen :)

 

#giveaway #vinnere #botox #skjønnhet #selvbruning #exmann #blogglista #bloggmag #side2

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammablogg43

mammablogg43

44, Oslo

Hei, jeg er en ung dame på "bare" 44 år, med 2 vakre døtre på 13 og 23, jeg er en blid, positiv jente, jeg er en jente som sjelden blir sur og grinete. Her vil jeg skrive om alt som plutselig opptar meg, jeg kan nok være veldig direkte, men jeg tåler kritikk- Å jeg er ei jente som rett og slett d... i Janteloven, for skal man kunne blogge å stå for det, så kan man ikke følge den. Men jeg er veldig ærlig, å står for det jeg sier....kom gjerne med innspill om det er ting dere vil ta opp :-) så håper dere følger med, og deler med vennene deres, så flere kan få med seg det som opptar meg, alt fra familie, mote, politikk, NAV,sykdom, exer o.s.v. Ved spm om reklame/sponsorinnlegg kontakt meg på grete.789@hotmail.com Send meg gjerne vare prøver, så skal jeg teste, å legge ut ærlig hva jeg syns om produktet :-)

Kategorier

Arkiv

hits