hits

Håper vinnerne av giveaway melder seg :-) IKKE photoshoppa!!!

Hei, som noen av dere sikkert fikk med dere i går, så vant alle som hadde meldt seg på giveaway, så kom med navn, adr, og tlf nr, på mail adr min :-)

Men nå sitter jeg her å lurer på hva jeg skal finne på i dag/kveld, det skjer jo noe overalt, men jeg er ikke den flinkeste til å gå ut lenger, har det egentlig mer moro, uten alkohol så da blir det som regel jeg som kjører :-)

Men i dag tror jeg at jeg må ta meg sammen, drømmemannen kommer ikke å banker på døra ubedt, da må jeg ihvertfall sende han en sms først, hihi

Jeg har tatt noen bilder av meg selv, de er IKKE photoshoppa, for jeg vet ikke hvordan man gjør det, så dere kan gjerne forklare meg, men det er jo å noe med å eldes med stil, jeg liker ikke at de på 50, ser ut som 25, vi har tross alt levd ett langt liv med mye glede og bekymringer :-)
Jeg sier ikke at jeg "ikke" kommer til å ta botox noen gang, men jeg føler jeg er gammel nok til å kunne forsvare det om jeg gjør det.
Jeg får jo helt sjokk når jeg ser jenter nede i 22-23 års alderen, driver å sprøyter det i seg, å da tenker jeg, hva når de er 20 år eldre som meg, kanskje de da har ødelagt huden så mye, at de ikke får gjort noe....Nei jenter, prøv det jeg har gjort, hold dere unna solen, ja jeg vet at man føler seg mye mer sexy når man er brun, men bruk selvbruning, den til Dove 58 kr, er superbra, å den de har på apotek Cosmetica ca 100 kr, jeg bruker å Dior sin, men den er oppe i 350, så til vanlig bruker jeg de 2 første her.

Når jeg er i varmere strøk, bruker jeg solfaktor 50, å ja jeg blir brun, men ikke brent :)


Men husk å bruk serum for å få masse fukt, å en bra dagkrem/natt, å de behøver heller ikke koste 1000 kr, finn det dere syns er best, drit i merket det kan jo hende du er allergisk mot akkurat det ene dyre merket du liker.

P.S jeg har fått beskjed av Ex-Mannen min at jeg må slutte med den idiotiske blogginga, HALLO, det er 7 år siden vi gikk fra hverandre, han prøver å styre livet mitt enda, men dessverre min kjære Ex-Mann som jeg vet leser bloggen min....det skjer ikke!!!! det er bare vinn, vinn for meg at du leser, for da år jeg flere lesere :)

Men ha en fin dag alle sammen :)

 

#giveaway #vinnere #botox #skjønnhet #selvbruning #exmann #blogglista #bloggmag #side2

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mormormodell!

Mormormodell!

46, Oslo

Jeg er en mamma/mormor som vil skrive om moter, skjønnhet, det å være modell, barn og barnebarn, å selvfølgelig om alt som måtte dukke opp !!! Følg med for det vil være en del konkurranser og kampanjer, for et hudpleieprodukt som jeg virkelig elsker. Fillerina!!!

Kategorier

Arkiv