Full stopp!

Er det flere som meg som kan sitte å skrive en del ned på bloggen å plutselig sier det bare stopp å man fjerner alt igjen...der er jeg nå!!!

Jeg har skrevet 3 forskjellige innlegg, men jeg kommer ikke videre, blir ikke fornøyd med noen....hva gjør dere når det skjer??

Klem fra meg

 

 

#blogg

Én kommentar

frufrydefull

09.02.2016 kl.11:55

Da er det bare å vente noen dager, så plutselig får man en god ide igjen. i hvertfall er det sånn for meg. har litt for mye å tenke på innimellom, å ofte er det vannskelig å stadig finne på noe nytt. Ha en fin dag :)

mammablogg43

09.02.2016 kl.12:58

frufrydefull: Tusen takk :) ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

mammablogg43

mammablogg43

44, Oslo

Hei, jeg er en ung dame på "bare" 44 år, med 2 vakre døtre på 13 og 23, jeg er en blid, positiv jente, jeg er en jente som sjelden blir sur og grinete. Her vil jeg skrive om alt som plutselig opptar meg, jeg kan nok være veldig direkte, men jeg tåler kritikk- Å jeg er ei jente som rett og slett d... i Janteloven, for skal man kunne blogge å stå for det, så kan man ikke følge den. Men jeg er veldig ærlig, å står for det jeg sier....kom gjerne med innspill om det er ting dere vil ta opp :-) så håper dere følger med, og deler med vennene deres, så flere kan få med seg det som opptar meg, alt fra familie, mote, politikk, NAV,sykdom, exer o.s.v. Ved spm om reklame/sponsorinnlegg kontakt meg på grete.789@hotmail.com Send meg gjerne vare prøver, så skal jeg teste, å legge ut ærlig hva jeg syns om produktet :-)

Kategorier

Arkiv

hits