KREFT! Og det koster 1314000Hvorfor kreft, hvem vil ha det???

Ikke jeg! Å nå har jeg røyka i ca 30 år jeg har aldri egentlig prøvd å slutte, for jeg er sta på en kanskje barnslig måte, at hvis andre maser så røyker jeg i hvert fall.

Men jeg skrev et innlegg på wallen min på Facebokk/ eller sexbook som jeg kaller det, hihi å beklaget ovenfor mine barn at jeg har vært så egoistisk å la de leve i den grusomme lukta, å de har virkelig mast på meg i mange år, men man har hele tiden unnskyldninger for å ikke slutt, jeg har vel brukt de fleste.

Så like før jul så bare bestemte jeg meg for å kutte ned, jeg har ligget på ca 30 Prince i døgnet, nå er jeg nede i ca 3....jeg tør ikke si at jeg har slutta for da blir det mer press på meg, å da er jeg redd jeg ryker, men det er latterlig enkelt.

Men jeg skulle så gjerne ønske lærerne hadde tatt oss da vi røyka på skolen, for da hadde jeg aldri begynt, å jeg kan ikke forstå at en ikke røykende lærer ikke kjenner at det lukter av elevene.                                                                      

Men en ting som jeg syns er merkelig nå, er at ungdommene begynner å røyke igjen, det har jo vært så harry, man er jo liksom taper om man røyker...så til dere som jeg vet at leser bloggen min, vær så snill, stopp røykinga nå!!!

For prøv å finn en positiv ting med røyking?? Det vi brukte som unnskyldning var at det var sosialt, for "alle" røyka..men det er ikke tilfelle i dag....

Men negativt derimot det har vi nok av!

Det er veldig dyrt!

Det lukter dritt!

Man kan få kols!

Man kan få lungekreft!

Dårlig kondis! -.ø------........................-....................

Stygg hud!

Dårlig ånde!

Stygge tenner!

Hvis jeg regner sånn ca på hvor mye jeg har brukt på røyk i den perioden jeg har røyka så ender jeg på 1314000, så det vil si nesten halvannen million, tenk hor mye annet jeg kunne gjort for de pengene !

Å jeg har god grunn til å sluttiden min pappa fikk blodpropper i lungene, vann i ungene, KOLS og lungekreft, fra han fikk diagnose til han døde så tok det bare 6 mnd

Så hvis jeg kan hjelpe 1 menneske ved å skrive det her, så blir jeg veldig glad!

Til dere unge det er ikke kult å røyke, rett og slett drit barnslig, siden dere vet hvor mye skade det gjør på kroppen deres, så aldri tenk tanken på å begynne ,

#røyk #helse #kondis #barnslig #penger #kreft #

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammablogg43

mammablogg43

44, Oslo

Hei, jeg er en ung dame på "bare" 44 år, med 2 vakre døtre på 13 og 23, jeg er en blid, positiv jente, jeg er en jente som sjelden blir sur og grinete. Her vil jeg skrive om alt som plutselig opptar meg, jeg kan nok være veldig direkte, men jeg tåler kritikk- Å jeg er ei jente som rett og slett d... i Janteloven, for skal man kunne blogge å stå for det, så kan man ikke følge den. Men jeg er veldig ærlig, å står for det jeg sier....kom gjerne med innspill om det er ting dere vil ta opp :-) så håper dere følger med, og deler med vennene deres, så flere kan få med seg det som opptar meg, alt fra familie, mote, politikk, NAV,sykdom, exer o.s.v. Ved spm om reklame/sponsorinnlegg kontakt meg på grete.789@hotmail.com Send meg gjerne vare prøver, så skal jeg teste, å legge ut ærlig hva jeg syns om produktet :-)

Kategorier

Arkiv

hits