hits

#gamle mennesker#hjelp

I går så kjørte jeg forbi Åråsen med bil, det var rundt den tiden da folk var ferdig på jobb, jeg forstår godt at folk hater kø å stresser å vil hjem. Men da jeg kjører bortover veien så ser jeg noen ligger på gang feltet, jeg bare kjørte bilen ut i grøfta, for der lå det et menneske, en stakkars #gammel dame som hadde falt med #rullatoren over seg. Hun ble så glad for hun hadde liggi der en stund, så jeg fikk henne opp og sjekket at alt sto bra til, gudskjelov så gjorde det det. Men jeg stiller meg mange ganger spm om hvorfor folk ikke stopper, ja jeg hadde dårlig tid jeg å, og jeg visste ikke om hvem som lå der. Men det driter jeg i, jeg tar meg tid til å hjelpe. Og jeg har hørt mange historier om akkurat det her, om folk som faller, det kan være illebefinnende, husk det kan skje oss alle, og ville DERE ligge der alene, og ingen bryr seg. Jeg vet mange ikke ville stoppe i tilfelle det er alkoholikkere eller narkomane, men hallo, de er mennesker de og!!!! Så neste gang dere ser noen som ligger på gata, så ta dere 2 min å spørr hvordan det går, det er jo ikke noe værre enn å ringe 113, hvis dere er i tvil!!! Sånn måtte bare få det ut !Mammablogg43

#sko#make-up#må ha

Det her interesserer sikkert dere gutta masse, men les. Kanskje noe dere kan kjøpe til kjæresten/dama ??.

Det her er bare det man må ha, ihvertfall når man er over 40, men jentene mine elsker #Dior Lip maximizer og#Lip glow, lønner seg selvfølgelig å kjøpe på #tax free. Jeg bare må ha #Clarins Beauty flash balm, utrolig god #krem, man føler seg mye #friskere i #huden med engang. Og jeg bruker #Lancome La Base, veldig bra #primer så Foundation sitter hele dagen og jeg bruker Teint Idole Ultra fra Lancome. Primer kan man jo ta fra billigere merker, men jeg føler at når jeg nå har blitt eldre, så vil man prøve seg frem å finne det som man føler passer sin hud. Det er også veldig viktig, spesielt for oss litt eldre, å ta ansikts skrubb ca 3 ganger i uken, det vil holde huden #yngre lenger, man ser freshere ut. Og da sparer man pengene til #botox noen år til ?? jeg har aldri prøvd det, men kommer helt sikkert til å gjøre det, når jeg føler det er riktig. Mange lurer nok på hvorfor det ligger voksing på bildet, jo det er fordi når man kommer opp i åra, så får vi #damer #ansiktshår og det er ikke kult å plutselig finne et langt hår i ansiktet ?? og damer må aldri bruke barberhøvel i ansiktet, vi vil ikke ha sort #skjegg, det får mannfolka stri med ?? jeg bruker Lancome sin parfyme #Hypnose, det er innertier på alle. Jeg har mange andre som jeg liker veldig godt, men hypnose faller jeg alltid tilbake til. Det er noen år siden jeg jobbet som parfyme dame på Gardermoen, men da jeg jobbet der og mannfolka skulle ha noe til kona/kjæresten#elskerinna så falt de for denne?? sånn nå er jeg vel gjennom det meste, men husk alltid ha gode sminke koster.

Det her skoene man bare må ha i #sommer. Jeg satt å leste i et blad pm akkurat de her for litt over 1uke siden, syns de var drit kule, så jeg stakk innom #H&M og der kostet de 199kr, de passer til alt, utenom #bunad?? de finnes i masse forskjellige mønster og farger, jeg vet ikke om de hadde det der jeg kjøpte de, men jeg så de i en sko butikk og der var det farger, men hvis man liker akkurat de her, og ikke bryr seg om merke, så sier jeg løp å kjøp, for de koster 1199 i sko butikken. Jeg bryr meg ikke om det #merket man ikke kan se, da kjøper jeg heller 3par til 199kr, og har enda spart 600kr. #smart ??

#17.Mai #kaldt

Ja i dag feirer vi #nasjonal dagen, jeg kan ikke huske at det har vært så kaldt før. Så jeg droppet bunaden, og kledde godt på meg ?? vi var på Blaker #skanse , et fantastisk sted å feire 17.Mai ,om været er fint. Men jeg har aldri sett så mange #paraplyer og menn i jeans og damer i bukser på en sånn dag . Jeg fikk tatt bilde med de som er kledd opp i klærne som soldatene brukte for flere hundre år siden ??. #prinsessa mi fikk gå først i flaggborgen i dag. Stolt mamma, men stakkars jente, hun sto å hakket tenner og hadde iskalde hender før de begynte å gå, hun bruker ikke å gå i kirken 17.Mai, men i dag skulle hun gjøre det,for hun ville prøve å få igjen varmen ?? den frøkna får sagt det ?? men vi får håpe på bedre vær resten av dagen?? Så jeg ønsker dere alle en fortsatt fin #feiring.

#Pollen allergi #spøkelser #vannårer

God morgen !

Det har det vært noen timer her nå, det er ikke så hyggelig når du våkner kl 0600 med igjen klistrede øyne, bare fordi vi har #trær og #gress ute.

Det ser ut som om jeg har vært i slåsskamp, rett og slett hoven i hele trynet, pluss #hender, da er det i gang med saltvannsdråper og øyedråper som jeg ikke er så happy for å ta, men må man, så må man :-)  Og all #verdens slags kremer som tar ned hevelse, og så lekkert når man ligger her med agurk på #øynene ;-) Det kjedeligste med #allergi er at man blir så trøtt, men da skulle vel jeg strengt tatt hatt pollenallergi hele året :-) Så har dere noen #tips som hjelper som kom med de, for sånn her vil ikke jeg se ut i på den store dagen i morgen :-)

Men trøttheten min har jeg fra både allergi, og i #huset jeg bor, det er visst så mye vannårer under det, at det slår ut på meg, konstant trøtt, null #energi, og #fysiske plager, så hvis man tar seg en tur hjem til meg, så ser man at de som eier huset har lagt ut #kobberledninger og rør som man visstnok skal riste på innimellom, men lurer på hva naboen tenker, hvis jeg går ut å står å rister på "rør i #hagen ;.) litt av et syn. Men det er bare å # Google vannårer så ser man hvor dårlig man kan bli.

Og forresten, det har spøkt hjemme hos meg og, jada, nå tror dere at jeg er gal ;-) men jeg er bare gladgal ;-) Men jeg var så fortvila på høsten i fjor, siden jeg ikke ville være hjemme, så jeg ringte min Ex fra #Nord-Norge, han er sjaman, og har peiling på sånne ting, han har aldri vært der hvor jeg bor, det er ikke mulig å sjekke opp om hvordan det ser ut der jeg bor, men han fant 3 #spøkelser der :-) en jente på doen min, det var litt morsomt for jeg har vist flere jeg har hatt på besøk, all aktiviteten som er der inne, og det er #skeptikere, så det det endte med, var at jeg måtte kjøre de bort på bensinstasjonen, så de fikk kommet seg på do, for de turte ikke gå inn der :-) hihi

Men han fant 2 til, eldre menn, han kunne fortelle at den ene var han som hadde eid huset, og han hadde blitt blind på slutten før han døde, det her er info jeg ikke hadde, og han sa at han andre var storebroren, som hadde bodd i nabohuset, og at han var den som bestemte mest, han fortalte så mye, som ikke jeg kunne vite engang, så jeg måtte jo ringe #utleierene å høre, og de kunne bekrefte at alt var sant, og gudskjelov så trodde de på sånt :-) Men de syns det var rart at en som satt i Tromsø kunne forklare alt så riktig uten å vite om noenting. Men jeg tror på sånt :-)

Men jeg tror jammen de er tilbake, så jeg får vel si fra til utleierene at jeg vil ha husleia delt på 3 :-) Men helst vil jeg ha de helt bort, for om det er vann eller #spøkelser, så sliter det meg ut. For så fort jeg kommer meg ut av døra, så er jeg den blide, glade jenta som jeg alltid har vært.

Men nå må jeg gjøre noe mer fornuftig, ting må ordnes til i morgen.

Ha en fin dag alle sammen :-)


#Mammablogg 43

Det innlegget jeg legger ut nå, er fra i går da jeg laget en ny side, men når man begynner å bli så gammel at man ikke husker passordet til dagen etter, så må man bare starte på nytt, så den som kommer nå gjelder, ikke den i går ;-) Kløna Grete ;-)

Hei igjen alle sammen !

Nå prøver jeg å starte opp igjen med nytt  navn, håper dere vil følge meg...jeg kommer til å skrive om alt og ingenting.

Har dere noe dere vil jeg skal ta opp, så er det bare å si ifra, for jeg prater rett fra levra.

I helgen koser #prinsessa mi og jeg oss med å være barnevakt for "barnebarna" mine, som er #pusekatter :-)

Mens min voksne #datter og #svigersønnen min gjennom 8 år er i #Liverpool for å se storkampen, det blir nok en opplevelse for livet for de :-)

Regner med at de fleste har #bunadskjortene ferdig strykte, og alt er klart til den store dagen på søndag, bare ikke jeg, for jeg gidder ikke å ha på meg bunad på #17.Mai i år. Det er bare noen ganger man får helt nok av de greiene der.

Mens yngste frøkna mi, klager på at hun er den eneste i #familien som ikke har #sunnmørsbunad, og syns det er skikkelig teit ;-) Men det er noe vi får til #konfirmasjonen så hun må nok vente 2 år til.

Egentlig har verden forandret seg mye de siste 30 årene, for da jeg fikk min, så hata jeg det, men jeg er #glad jeg har det i dag, for man har egentlig alltid noe å ha på seg ved spesielle anledninger :-) som å gå på byn ;-) Tulla ;-) Men ungdommene i dag VIL jo ha bunad, og det skal være sagt at vi i Norge har en utrolig fin #nasjonaldrakt., til og med min bror kjøpte seg det, og menn er råsexy med bunad.

Men da tar jeg å hopper til køys, og jeg skal prøve å være flink å skrive så ofte som mulig, å jeg håper dere deler bloggen på deres vegg, så jeg får #MANGE lesere.

Jeg er ikke noe flink til å legge inn bilder enda, men jeg skal øve masse.

God Natt!!

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Mormormodell!

Mormormodell!

46, Oslo

Jeg er en mamma/mormor som vil skrive om moter, skjønnhet, det å være modell, barn og barnebarn, å selvfølgelig om alt som måtte dukke opp !!! Følg med for det vil være en del konkurranser og kampanjer, for et hudpleieprodukt som jeg virkelig elsker. Fillerina!!!

Kategorier

Arkiv