Gavekort til den som klarer å finne på et nytt bloggnavn til meg!!!

Ja dere leser riktig , jeg har blitt mormor til verdens vakreste lille prins, jeg er så utrolig stolt av han, Han heter William, å det finnes selvfølgelig ingen penere barnebarn enn han :-)

Men nå er det lenge siden jeg har skrevet noe, jeg har utrolig mye å skrive om, men nå trenger jeg hjelp av ALLE dere der ute til å finne et nytt blogg navn, som passer til meg, noe som har med mormor i seg :-)

Jeg vet det er mange der ute med god fantasi, å jeg gleder meg til å få se alle forslagene dere kommer med :-)

Håper dere legger igjen navn, for den jeg velger vil jeg sende et gavekort som takk :-)

Ha en fin kveld, å god helg :-)

 

mammablogg43

mammablogg43

44, Sørum

Hei, jeg er en ung dame på "bare" 44 år, med 2 vakre døtre på 13 og 23, jeg er en blid, positiv jente, jeg er en jente som sjelden blir sur og grinete. Her vil jeg skrive om alt som plutselig opptar meg, jeg kan nok være veldig direkte, men jeg tåler kritikk- Å jeg er ei jente som rett og slett d... i Janteloven, for skal man kunne blogge å stå for det, så kan man ikke følge den. Men jeg er veldig ærlig, å står for det jeg sier....kom gjerne med innspill om det er ting dere vil ta opp :-) så håper dere følger med, og deler med vennene deres, så flere kan få med seg det som opptar meg, alt fra familie, mote, politikk, NAV,sykdom, exer o.s.v. Ved spm om reklame/sponsorinnlegg kontakt meg på grete.789@hotmail.com Send meg gjerne vare prøver, så skal jeg teste, å legge ut ærlig hva jeg syns om produktet :-)

Kategorier

Arkiv

hits